Ik ben geboren op 5 november 2008 bij de familie Mekelenkamp van rottweilerkennel Van de Verloren Wijnbergen in Emst, samen met negen broertjes en zusjes. We zijn opgegroeid tussen de kleine kinderen, waar we gezellig mee konden spelen. Ik heb leuke, lieve ouders mijn vader Deacon is zelfs een beroemdheid! Hij komt van de kennel Of Voyager Rotts en is nationaal en internationaal kampioen. Helaas is hij vorig jaar overleden. Vlak voor de kerst kwam ik bij mijn nieuwe baasjes Maarten en Corine terecht. Ik kon toen nog door het kattenluikje naar buiten, wat ik een leuk spelletje vond. Natuurlijk miste ik mijn moeder en broertjes en zusjes de eerste nacht, maar ik voelde me al heel snel thuis in mijn nieuwe gezin. Ik kreeg zelfs vier katten als maatje.
Mijn baasjes waren net bezig met een groot bouwproject en dat vond ik erg gezellig. De bouwvakkers waren erg lief voor me en verwenden me met lekkere hapjes. Ook pikte ik regelmatig bouwhandschoenen, wat ze ietsje minder leuk vonden. Als iemand een handschoen kwijt was, zochten ze in mijn mand. Ik vond het een leuk spelletje!

Toen ik wat ouder werd mocht ik elke zondag met de baas mee naar cursus. Omdat ik het zo leuk vond en zo goed mijn best deed, zijn we doorgegaan tot de cursus voor gevorderden. Ook zijn we samen op flyball geweest. Dat was dolle pret. Omdat mijn baasjes graag een nestje pups van mij wilden, moest ik aan wat eisen voldoen. Ik heb meegedaan aan enkele shows in het land. Daarvoor was ik best een beetje zenuwachtig, maar ik werd wel eerste in mijn groep. Mijn baasjes waren erg trots op me!

Ook qua gezondheid zit het wel goed met mij. De dierenarts heeft mijn heupen en ellebogen
nagekeken en dat ziet er allemaal piekfijn uit. Ik ben HD-A en ED-vrij. Dat ik zo gezond ben
komt goed uit, want ik ben dol op spelen, wandelen, zwemmen... en op zijn tijd lekker slapen.

 

Terug

 

 

Mijn stamboom

Mijn fotoboek

Mijn eerste nest